Kunde- og serviceregister
  
Monday 17. June 2024          
Startside Registrer din bedrift Informasjon Screenshots Prøv testversjon Spørsmål og svar Tjenester/priser Kontakt
Spørsmål og svar


Hvorfor velge dette systemet i stedet for et annet?

Serviceassistent.no er nettbasert. Fordeler med dette er at man ikke behøver å installere noe som helst på egen pc. Har man tilgang til internett kan man til en hver tid bruke det fra hvilken som helst datamaskin eller mobil enhet, enten du sitter på jobb eller hjemme. Montørene kan også skrive servicelogger direkte inn i systemet allerede når de er ute til kundene (med en bærbar pc, mobiltelefon eller annen bærbar enhet).

Serviceassistent.no er spesialutviklet for de kundene og det produktet det dreier seg om, nemlig varmepumper. Dette gjør systemet enkelt og rett på sak. Det er også lagt stor vekt på brukervennlighet. "Så enkelt som mulig, men ikke enklere." Ingen unødvendige funksjoner, knapper eller ting som gjør ting uoversiktlig.

Styrken i systemet ligger i hvor enkelt og kjapt det er å planlegge servicearbeidet. Man kan for eksempel tildele kommende servicer på ulike montører. Montørene kan da til en hver tid logge inn å se hva som skal gjøres, hvor og når.

Eksempel: Fordel alle servicejobber i område A de neste ukene på Even mens Ole tildeles alle servicejobber i område B de samme ukene. Ved å samle og gruppere servicene på denne måten vil du spare kostnader på unødig kjøring og dødtid. Du vil øke inntjening ved at det vil totalt tas flere servicer og at du lett får veldig god oppfølging av kundene. Ikke gå glipp av en eneste servicejobb! Både du og montørene vet hva som skal gjøres i flere uker eller måneder fremover. Denne planleggingen er lekende lett og kjapt gjort med serviceassistenten.

Med et fåtall klikk kan man se alle servicejobber som skal utføres i område A den neste uken, måneden eller et gitt tidsrom. Med enda noen få klikk har man tildelt disse til en passende montør. Denne montøren ser da umiddelbart at han/hun er tildelt disse i det gitte tidsrommet.

Prøv testversjon!

 

Hvor kan jeg få hjelp?

Man kan lese brukermanualen.

Uansett hva man måtte lure på eller ha på hjertet er man veldig velkommen til å kontakte Tast IT ved å bruke kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til eller ring tlf. 977 90 141.

Registrer din bedrift og start umiddelbart etter registrering - ingen installasjon av programvare trengs!

Få raskt en god oversikt over hvilke kunder som skal ha service til enhver tid!

Gode søke- og sorteringsmuligheter for bedre å kunne planlegge den neste uken, måneden etc.

Få oversikt over hva som er gjort på hvilke servicer på hvilke pumper til hvilke kunder!

 
Logg inn
Brukernavn:
Passord:
 
Glemt brukernavn/passord?
Utviklet av Tast IT Les brukerveiledning